2015-ben, a januártól áprilisig terjedő időszakban, 682 eladott modellel, nem kevesebb mint 982,5 százalékos elképesztő növekedést tudott produkálni a nagymúltu Junak, az előző év azonos időszakához képest. Ez egyrészt az új 2015-ös modellkínálat bevezetésének is köszönhető, illetve a már 200 országszerte megtalálható bemutatóteremnek.
Rendkívül nagy büszkeséggel tölti el a gyártót a rangos 2. hely, ugyanakkor ez komoly teherrel is jár, hiszen úgy tovább kell bővíteni az elérhető modellek listáját,úgy hogy ez nem mehet sem a minőség, sem pedig a megbízhatóság rovására, hiszen a Junak számára a vásárlók a legfontosabbak!

Ezek a számok a kitartó munka, és a szoros együttműködés eredménye, a gyártó, a forgalmazók, valamint a vásárlók között. Rendkívül fontos a márka számára, hogy meghallgassák, megértsék, és alázattal vessék alá; magukat a vásárlók igényeinek. Ezért is lett az idei kollekció rendkívül változatos, széles, hiszen az igazi veterán erőgépektől, mint a Junak M16, egészen a pénztárcabarát városi motorokig mint a Junak 121 és 123, mindenki igényét kielégítő modellekkel rukkoltak elő.